Prośba o wsparcie

Dyskusja związana z przewodnią stroną. Wszelkie sugestie, podpowiedzi, obiektywna krytyka.

Re: Prośba o wsparcie

Postprzez roberto » 08 lis 2016, 10:30

Niestety zbliża się wielkimi krokami czas opłat . Będę bardzo wdzięczny za pomoc . Koszt w tym roku to około 300zł - domena 100zł+vat + około 160zł za serwer 2GB pojemności , bez limitu transferu .
Pozdrawiam
Robert
Avatar użytkownika
roberto
Site Admin
 
Posty: 712
Dołączył(a): 01 mar 2010, 12:51
Lokalizacja: Białystok

Re: Prośba o wsparcie

Postprzez soundsystem » 08 lis 2016, 16:57

Roberto nr konta potrzebny :)
soundsystem
Ekspert
 
Posty: 377
Dołączył(a): 04 gru 2011, 22:38

Re: Prośba o wsparcie

Postprzez Łukasz-O » 08 lis 2016, 17:47

soundsystem napisał(a):Roberto nr konta potrzebny :)

Ja też proszę o szczegóły na PW.
Łukasz-O
Ekspert
 
Posty: 1616
Dołączył(a): 22 gru 2010, 23:12
Lokalizacja: Warszawa

Re: Prośba o wsparcie

Postprzez soundsystem » 09 lis 2016, 07:48

Poszło :)
Jak będzie brakować to pisać :)
soundsystem
Ekspert
 
Posty: 377
Dołączył(a): 04 gru 2011, 22:38

Re: Prośba o wsparcie

Postprzez Łukasz-O » 09 lis 2016, 09:38

Poszło... :)
Łukasz-O
Ekspert
 
Posty: 1616
Dołączył(a): 22 gru 2010, 23:12
Lokalizacja: Warszawa

Re: Prośba o wsparcie

Postprzez Tadekmaj » 10 lis 2016, 16:55

Pójdzie.
Tadekmaj
Ekspert
 
Posty: 478
Dołączył(a): 14 mar 2010, 00:39
Lokalizacja: Warszawa

Re: Prośba o wsparcie

Postprzez anodowy » 02 mar 2017, 21:05

dlaczego jak chce uzyc polskich znaków na forum RCN to jak nigdzie wyskakują mi inne okna jak widac w zalaczeniu. Tutaj sa jeszcze porządne. Oczywiscie prosze nie pisac o wirusie i jakims programiku bo gdzie indziej tego nie ma.
Załączniki
forum.jpg
anodowy
Ekspert
 
Posty: 249
Dołączył(a): 11 sie 2011, 07:29

Re: Prośba o wsparcie

Postprzez cubznpl » 02 mar 2017, 21:26

anodowy napisał(a):dlaczego jak chce uzyc polskich znaków na forum RCN to jak nigdzie wyskakują mi inne okna jak widac w zalaczeniu. Tutaj sa jeszcze porządne. Oczywiscie prosze nie pisac o wirusie i jakims programiku bo gdzie indziej tego nie ma.


To na 100% coś w twoim kompie, u mnie nigdy tego nie było (Firefox, Windows 10).
Sprawdź, czy nie masz wariującego plugina w przeglądarce, takie jaja w Internet Explorerze najnowszym oraz chyba w Edge (pod W10) powodował plugin Logitecha (instalowany przez program SetPoint).
Możesz mieć też ustawione skróty klawiszowe w przeglądarce.

Albo to ten plugin Flash Video Downloader Ci świruje.
Avatar użytkownika
cubznpl
Site Admin
 
Posty: 420
Dołączył(a): 04 mar 2011, 04:24
Lokalizacja: Płońsk

Poprzednia strona

Powrót do Strona internetowa www.rcnkonstantynow.pl

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron