Strona internetowa www.rcnkonstantynow.pl

Dyskusja związana z przewodnią stroną. Wszelkie sugestie, podpowiedzi, obiektywna krytyka.

Re: Strona internetowa www.rcnkonstantynow.pl

Postprzez anodowy » 31 mar 2017, 22:08

skrypt galerii działał różnie, taki już był, byc moze zagryziony przez booty, to jest cena m .in gotowych produktów. Obecna galeria jest tymczasowa aby nie było "dziury w przyrodzie". Ocalone zostały fotki ktore widać. Inne teksty wpisane do galerii niestety przepadły. Nazwa pliku jpg stanowi podpis zdjęcia. W tym miejscu moja prosba, abyś zechciał doszukać w swych zbiorach komentarze i w przyszłości "dosmaczyć " prezentowane fotografie
pozdrawiam
anodowy
Ekspert
 
Posty: 248
Dołączył(a): 11 sie 2011, 07:29

Re: Strona internetowa www.rcnkonstantynow.pl

Postprzez cubznpl » 31 mar 2017, 22:12

anodowy napisał(a):skrypt galerii działał różnie, taki już był, byc moze zagryziony przez booty, to jest cena m .in gotowych produktów. Obecna galeria jest tymczasowa aby nie było "dziury w przyrodzie". Ocalone zostały fotki ktore widać. Inne teksty wpisane do galerii niestety przepadły.


Podpisy powinny być w bazie danych nowej galerii, z tego co widziałem ta nowa działała dobrze (sam są instalowałem niedawno).
Gdy zrobisz nową to Ci mogę podpisy przesłać.
Avatar użytkownika
cubznpl
Site Admin
 
Posty: 419
Dołączył(a): 04 mar 2011, 04:24
Lokalizacja: Płońsk

Re: Strona internetowa www.rcnkonstantynow.pl

Postprzez anodowy » 31 mar 2017, 22:15

to cudo korzystalo z msql?
anodowy
Ekspert
 
Posty: 248
Dołączył(a): 11 sie 2011, 07:29

Re: Strona internetowa www.rcnkonstantynow.pl

Postprzez cubznpl » 31 mar 2017, 22:17

anodowy napisał(a):to cudo korzystalo z msql?


Oczywiście, mam zrzut bazy, mogę tę galerię reaktywować np na swoim serwerze i odzyskać podpisy.
Oto fragment zrzutu bazy:

I - Płock. DSC_0352.JPG DSC_0352'),(364,364,0,'Główny pomiar rozliczeniowy z ZE. DSC_0342.JPG DSC_0342'),(365,365,0,'Pole pomiarowe Sochaczew z widocznym dowodem podania napięcia 6kV DSC_0354_001.JPG DSC_0354'),(366,366,0,'Pole pomiarowe Sochaczew z widocznym dowodem podania napięcia 6kV. W tle główny pomiar rozliczeniowy. DSC_0341.JPG DSC_0341'),(367,367,0,'Na pierwszym planie pole odej¶cia na trafo gospodarcze, które obecnie zasila potrzeby o¶rodka.
Avatar użytkownika
cubznpl
Site Admin
 
Posty: 419
Dołączył(a): 04 mar 2011, 04:24
Lokalizacja: Płońsk

Re: Strona internetowa www.rcnkonstantynow.pl

Postprzez anodowy » 31 mar 2017, 22:23

moze to siadlo jak zmieniles wersje php na serwerze. forum tez przycina.
anodowy
Ekspert
 
Posty: 248
Dołączył(a): 11 sie 2011, 07:29

Re: Strona internetowa www.rcnkonstantynow.pl

Postprzez cubznpl » 31 mar 2017, 22:25

anodowy napisał(a):moze to siadlo jak zmieniles wersje php na serwerze. forum tez przycina.


Po zmianie siadła stara galeria, zainstalowałem nową i działała dobrze.
Ten serwer czasem zwalnia, widać jest mocno obciążony przez inne konta.
Ale generalnie nie jest źle, mnie forum działa dobrze.
Avatar użytkownika
cubznpl
Site Admin
 
Posty: 419
Dołączył(a): 04 mar 2011, 04:24
Lokalizacja: Płońsk

Re: Strona internetowa www.rcnkonstantynow.pl

Postprzez cubznpl » 31 mar 2017, 23:18

Reaktywowałem nową galerię na moim serwerze, możesz sobie z niej wziąć podpisy do zdjęć (chyba wszystko działa, zaraz sprawdzę):

http://hennos.ayz.pl/rcngaleria/index.php/
Avatar użytkownika
cubznpl
Site Admin
 
Posty: 419
Dołączył(a): 04 mar 2011, 04:24
Lokalizacja: Płońsk

Re: Strona internetowa www.rcnkonstantynow.pl

Postprzez anodowy » 01 kwi 2017, 21:18

latwiej bedzie kopiować teksty niz z msql, z drugiej strony niepotrzebne zamieszanie gdyż stary skrypt zagryziony, pojawia sie nowy, zmienia sie php na serwie, doszukujemy sie błedow tu i tam poza plecami. wystarczy nawet na priva napisać.
anodowy
Ekspert
 
Posty: 248
Dołączył(a): 11 sie 2011, 07:29

Re: Strona internetowa www.rcnkonstantynow.pl

Postprzez cubznpl » 01 kwi 2017, 22:03

anodowy napisał(a):latwiej bedzie kopiować teksty niz z msql, z drugiej strony niepotrzebne zamieszanie gdyż stary skrypt zagryziony, pojawia sie nowy, zmienia sie php na serwie, doszukujemy sie błedow tu i tam poza plecami. wystarczy nawet na priva napisać.


Precież ogłaszałem na forum, iż galeria jest naprawiona (gdy ją zaktualizowałem do nowej wersji), więc wszystko było jawne ;-)
Możesz sobie kopiować ze strony podanej niżej, nie będę jej kasował.

http://hennos.ayz.pl/rcngaleria/index.php
Avatar użytkownika
cubznpl
Site Admin
 
Posty: 419
Dołączył(a): 04 mar 2011, 04:24
Lokalizacja: Płońsk

Re: Strona internetowa www.rcnkonstantynow.pl

Postprzez giezet » 08 kwi 2017, 10:43

W takim razie coś przeoczyłem - zwracam honor :)
giezet
Ekspert
 
Posty: 153
Dołączył(a): 31 sty 2011, 11:40
Lokalizacja: Tu i ówdzie 13AX463 na #28, najczęściej w obrębie lokatora JO30.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Strona internetowa www.rcnkonstantynow.pl

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron