Budowa repliki masztu w technice 3D

Dyskusja na dowolne tematy

Re: Budowa repliki masztu w technice 3D

Postprzez zarowka_1234 » 03 lut 2013, 11:06

Ja pobrałem stąd: http://eu07.es/RCN-K/
Plik Rcn-K.zip i biblioteki dll i mi działa.
zarowka_1234
Ekspert
 
Posty: 316
Dołączył(a): 08 sie 2011, 10:17
Lokalizacja: Łódź

Re: Budowa repliki masztu w technice 3D

Postprzez Q424 » 05 lut 2013, 17:55

Witam Wszystkich. Od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem nowego sprzetu. proc AMD FX4 quad core 4200, 8GB ram, i stara GF8600GT.
Ze wzgledu na dysk systemowy SSD musialem miec inbstalowany windows 7. Niestety tak jak przewidywalem nie wszystko jest nie kompatybilne.
Choiciazby 3ds max studio 7, nie dosc ze sie przycina to jeszcze nie da sie normalnie zamknac. Wizualizacja RCN - jest gorzej jak na XP.
Generalnie po tym tygodniu juz mam dosyc windowsa 7. Bede instalowal XP 64 coby obsluzyl pamiec :). Pozdro.
Q424
Ekspert
 
Posty: 133
Dołączył(a): 06 gru 2012, 18:06

Re: Budowa repliki masztu w technice 3D

Postprzez Łukasz-O » 05 lut 2013, 22:17

No a nie ma jakiegoś programu w którym można to odtworzyć na Windows 7?
Zawsze myślałem, że na nowszym systemie otwiera się więcej - a tu lipa.
Łukasz-O
Ekspert
 
Posty: 1656
Dołączył(a): 22 gru 2010, 22:12
Lokalizacja: Warszawa

Re: Budowa repliki masztu w technice 3D

Postprzez Bartosz » 06 lut 2013, 00:05

Na pewno jest jakaś możliwość bo ostatnio grałem w Deluxe Ski Jump 2.1 (DSJ) na Windows7 a kiedyś jeszcze na starym kompie na Windows98 :mrgreen:
Bartosz
Ekspert
 
Posty: 395
Dołączył(a): 08 kwi 2011, 13:10

Re: Budowa repliki masztu w technice 3D

Postprzez zarowka_1234 » 06 lut 2013, 20:16

Koledzy, tak prosto jak to mówicie to nie jest. Nawet jeśli da się to odpalić przez jakiś emulator to nie ma to najmniejszego sensu. Q424, zainstaluj najlepiej win xp. Osobiście nie widziałem Win XP 64 bit w polskim języku, ale myślę że to nie problem dla ciebie ;)
zarowka_1234
Ekspert
 
Posty: 316
Dołączył(a): 08 sie 2011, 10:17
Lokalizacja: Łódź

Re: Budowa repliki masztu w technice 3D

Postprzez Łukasz-O » 16 lut 2013, 02:37

Próba z innym systemem nie powiodła się.
Ostatnio edytowano 16 lut 2013, 02:46 przez Łukasz-O, łącznie edytowano 1 raz
Łukasz-O
Ekspert
 
Posty: 1656
Dołączył(a): 22 gru 2010, 22:12
Lokalizacja: Warszawa

Re: Budowa repliki masztu w technice 3D

Postprzez Łukasz-O » 16 lut 2013, 02:39

Próbowałem z pomocą "uczonych" na innym sprzęcie i też nic :(
Łukasz-O
Ekspert
 
Posty: 1656
Dołączył(a): 22 gru 2010, 22:12
Lokalizacja: Warszawa

Re: Budowa repliki masztu w technice 3D

Postprzez Tadekmaj » 16 lut 2013, 09:04

Trzeba mieć, komputer, full wypas, aby obejrzeć, to co stworzył dla nas, kolega Q24. Na zwykłym laptopiku, nie ma szans. :cry:
Tadekmaj
Ekspert
 
Posty: 485
Dołączył(a): 13 mar 2010, 23:39
Lokalizacja: Warszawa

Re: Budowa repliki masztu w technice 3D

Postprzez zarowka_1234 » 16 lut 2013, 21:22

Tadekmaj napisał(a):Trzeba mieć, komputer, full wypas, aby obejrzeć, to co stworzył dla nas, kolega Q24. Na zwykłym laptopiku, nie ma szans. :cry:


Ja obejrzałem to na 4-letnim "zwykłym laptopiku". Dwurdzeniowy, grafika 256mb, 2gb ram, 160gb dysk.
zarowka_1234
Ekspert
 
Posty: 316
Dołączył(a): 08 sie 2011, 10:17
Lokalizacja: Łódź

Re: Budowa repliki masztu w technice 3D

Postprzez Łukasz-O » 16 lut 2013, 23:22

Ja zmieniłem specjalnie na chwilę system operacyjny i dupa. Przynajmniej przy okazji zrobiłem format. Próbowałem też grzecznościowo na komputerze full wypas do montowania grafiki i filmów HD - też nic.
Łukasz-O
Ekspert
 
Posty: 1656
Dołączył(a): 22 gru 2010, 22:12
Lokalizacja: Warszawa

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off topic

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

cron