Tadekmaj napisał(a):Chodziło bardziej o to aby Polska nie straciła częstotliwości 225kHz.
tryx napisał(a):1. Może głupie, ale czy da się obecnie wejść na teren ośrodka? Nic nie chcę zabierać - rzucić okiem, to wszystko. Rodzina będzie czekać w aucie, ale wiecie, sama emocja, że tam stał...
tryx napisał(a):2. Czy można podjechać autem od zachodniej strony, żeby zobaczyć plac antenowy (tylko tyle i aż tyle)?
tryx napisał(a):3. Jeżeli inż Witold Czowgan urodził się w Płocku, to został w nim pochowany? Chodzi mi o miejsce pochówku, z wielką radością i opowiadając o Panu Witoldzie mojemu niespełna 10 letniemu synowi, zapaliłbym Panu Witoldowi świeczkę. Co Wy na to? To jest tu i teraz. Informacji potrzebuję natychmiast.
tryx napisał(a):Pozdrawiam wszystkich pasjonatów! Tych zwiedzających na żywo, jak i tych grzebiących, jak ja. Ale fotę Wam tu wrzucę.
Łukasz T. rocznik 1978, warszawiak serdecznie Was pozdrawiający! (Jutro jadący w tamte okolice, fan Waszej strony od dawna)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości